Rijplaten huren? Verhagen Kaatsheuvel Rijplaten huren? Verhagen Kaatsheuvel
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Rijplaten huren

Bereken direct de kosten voor het huren van uw rijplaten!
Al onze rijplaten hebben een formaat van 6000x1800x14 mm.

Datum aanvang:

Datum afvoer:

Hoe wilt u de prijs berekenen?

 

Rijplaten huren

Verhagen Kaatsheuvel is een aannemersbedrijf dat uiteenlopende opdrachten uitvoert in de grond- weg- en waterbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij ervoor zorgen dat uw opdracht door ons geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd, wat uw opdracht ook is. Opdrachten waarvoor u ons kunt inschakelen zijn bijvoorbeeld het graven van sleuven, het aanvoeren van grond of zand, het verwijderen en afvoeren van betonvloeren, het storten van beton, sloopwerk, grondwerk voor nieuwbouw, het graven van een vijver of het uitvoeren van werkzaamheden in uw tuin. Bij Verhagen Kaatsheuvel voeren we zelf veel opdrachten uit. Ook verhuren we materiaal dat u zelf kunt gebruiken voor een klus. Zo kunt u bij ons ook rijplaten huren.

Rijplaten huren bij Verhagen Kaatsheuvel

Misschien bent u bezig met een verbouwing van uw huis of ondergaat uw tuin een grondige opknapbeurt. Dan wilt u natuurlijk niet dat de zware machines die u gebruikt wegzakken op onverharde grond. Rijplaten bieden ondersteuning en voorkomen wegzakken van zware machines of materialen. Rijplaten worden daarom vaak gebruikt om bouwterreinen of evenemententerreinen begaanbaar te maken. Bij Verhagen Kaatsheuvel hebben we een jarenlange ervaring in deze branche en kunnen we u desgewenst van advies voorzien. We verhuren kwalitatieve rijplaten die voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden ingezet. Wilt u rijplaten huren? Neem dan contact met ons op. Wij komen de rijplaten dan bij uw project afleveren.

Bij Verhagen Kaatsheuvel voeren we een opdracht nooit zomaar uit. We letten bij het uitvoeren van een opdracht altijd op veiligheid. Al onze medewerkers zijn daarom VCA-gecertificeerd. VCA betekent VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. ​Een VCA-certificatie is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en zo het aantal ongevallen op het werk te verminderen. Veilig kunnen werken is bij ons van groot belang. De opdrachten die we als aannemersbedrijf uitvoeren zijn namelijk niet altijd zonder risico. Doordat ons hele bedrijf VCA-gecertificeerd is, wordt uw opdracht altijd zo veilig mogelijk door ons uitgevoerd.

Onze specialiteit als aannemersbedrijf

Als aannemersbedrijf voeren we uiteenlopende klussen uit, telkens weer naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Ook als u een klus heeft op een locatie die moeilijk te bereiken is, kunt u op ons rekenen. Bij Verhagen Kaatsheuvel zijn we namelijk gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor werkzaamheden op plaatsen met een beperkte bereikbaarheid. Omdat we hier jarenlang ervaring in hebben kan Verhagen Kaatsheuvel dit als geen ander!

Bent u benieuwd wat wij als aannemersbedrijf allemaal voor u kunnen betekenen als het gaat om rijplaten huren? Kom dan bij ons langs in Kaatsheuvel. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen rondom het rijplaten huren. We spreken dan een prijs af en vervolgens worden onze rijplaten voor u het weet bij u afgeleverd.

Wilt u ook graag kwalitatieve rijplaten huren bij Verhagen Kaatsheuvel?

Gaat u een nieuw huis bouwen, en wilt u meteen een mooie tuin erbij aanleggen op een prachtige plek? Of gaat u verbouwen en geeft u uw tuin ook meteen een opfris beurt? Of heeft u een ander leuk project waarvoor u bijvoorbeeld rijplaten nodig hebt? Wij zijn Verhagen Kaatsheuvel, een professioneel bedrijf wat al bijna 50 jaar ervoor zorgt dat al uw wensen of projecten slagen. Door dat wij u op alle gebied kunnen helpen, is het belangrijk dat u weet dat wij u met alles van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is echter wel belangrijk om te weten. Wij gaan namelijk graag als eerste met u rond de tafel, in een gesprek bespreken wij graag met u wat uw wensen zijn, en waar u blij van wordt. Ook willen wij graag weten wat u voor idee in uw hoofd hebt, zodat wij daar naartoe kunnen werken, en u een resultaat kunnen geven waar u echt tevreden over bent. Wij zijn uw totaal leverancier in het grondverzet. Allerlei soorten werkzaamheden behoren tot onze dagelijkse diensten. Wij leveren graag de projecten af, zodat u de volgende keer niet zelf meer aan de slag gaat, maar Verhagen Kaatsheuvel vraagt voor al uw grondverzet. Hierdoor hoeft u niet langer op rijplaten huren te zoeken, maar kunt u altijd met ons contact opnemen!

Rijplaten huren bij een goed aannemingsbedrijf Verhagen Kaatsheuvel!

Bestrating en riolering, ook dat zijn diensten van Verhagen Kaatsheuvel die wij voor u kunnen verzorgen. Ook het sloopwerk van gebouwen en huizen doen wij graag voor u met veel ervaring en aandacht. Ook zijn wij een erkend leer bedrijf, en werken dus vaak samen met stagiaires om deze op te leiden tot een goede medewerker. Overigens zijn al onze medewerkers vca gediplomeerd, waardoor u zeker weet dat wij goed weten waar we mee bezig zijn. Zoek dus niet verder meer op het internet naar rijplaten huren, maar neem direct contact op met de professionele mensen van het aannemingsbedrijf uit de regio, Verhagen Kaatsheuvel, en zorg ervoor dat al uw projecten slagen!

Direct offerte aanvragen?

Bel ons voor informatie of een afspraak: