Rijplaten verhuren? Verhagen Kaatsheuvel Rijplaten verhuren? Verhagen Kaatsheuvel
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Rijplaten verhuren

Bereken direct de kosten voor het huren van uw rijplaten!
Al onze rijplaten hebben een formaat van 6000x1800x14 mm.

Datum aanvang:

Datum afvoer:

Hoe wilt u de prijs berekenen?

 

Rijplaten verhuren

Verhagen Kaatsheuvel is het aannemersbedrijf dat uiteenlopende opdrachten uitvoert in de grond- weg- en waterbouw. We hebben jarenlange ervaring in deze branche en kunnen ervoor zorgen dat uw opdracht door ons geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd, wat uw opdracht ook is. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor opdrachten zoals het graven van sleuven, het aanvoeren van grond of zand, het verwijderen en afvoeren van betonvloeren, het storten van beton, sloopwerk, grondwerk voor nieuwbouw, het graven van een vijver of het uitvoeren van werkzaamheden in uw tuin. Bij Verhagen Kaatsheuvel voeren we zelf veel opdrachten uit. Ook verhuren we materiaal dat u kunt gebruiken als u zelf een klus moet uitvoeren. Ook voor rijplaten verhuren kunt u bijvoorbeeld bij ons aankloppen.

Rijplaten verhuren

Rijplaten verhuren we aan mensen die rijplaten nodig hebben voor verschillende projecten. Het kan dan gaan om de verbouwing van een woning, een grondige renovatie van een tuin of het toegankelijk maken van een bouw- of evenemententerrein. Bij al deze projecten wilt u natuurlijk niet dat zware machines en materialen wegzakken op onverharde grond. Rijplaten verhuren we dan ook omdat rijplaten bij zulke projecten de nodige ondersteuning bieden. Rijplaten verhuren we bij Verhagen Kaatsheuvel al jaren lang. We kunnen u dan ook uitstekend adviseren. Kom bij ons langs voor meer informatie over rijplaten verhuren. We verhuren kwalitatieve rijplaten die voor uiteenlopende doeleinden kunnen worden ingezet. Wij leveren de platen af bij uw project.

Bij Verhagen Kaatsheuvel voeren we een opdracht nooit zomaar uit. Bij het uitvoeren van opdrachten houden we de veiligheid altijd goed in de gaten. Al onze medewerkers zijn dan ook VCA-gecertificeerd. VCA betekent VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. ​Een VCA-certificatie is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en zo het aantal ongevallen op het werk te verminderen. Veilig kunnen werken is voor ons heel belangrijk. De opdrachten die we als aannemersbedrijf uitvoeren zijn namelijk niet altijd zonder risico. Doordat ons hele bedrijf VCA-gecertificeerd is, bent u ervan verzekerd dat uw opdracht door ons altijd zo veilig mogelijk wordt uitgevoerd.

​Onze specialiteit als aannemersbedrijf

We voeren als aannemersbedrijf zeer uiteenlopende klussen uit, elke keer weer naar volle tevredenheid van onze opdrachtgever. Ook als u een klus heeft op een locatie die moeilijk te bereiken is, kunt u bij ons terecht. Bij Verhagen Kaatsheuvel zijn we namelijk gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor werkzaamheden op plaatsen met een beperkte bereikbaarheid. We vinden altijd wel een oplossing.

Wilt u meer informatie over de manier waarop wij rijplaten verhuren? Kom dan bij ons langs in Kaatsheuvel. Graag tot ziens!

Aannemingsbedrijf is de specialist in rijplaten verhuren!

Bent u ook een klusser? En gaat u een huis verbouwen, en heeft u wel iets nodig zoals rijplaten? Of bent u als bedrijf bezig met het aanleggen van een nieuw pand en wilt u ook rijplaten huren voor de bouw van het pand? Het kan allemaal. Bij Verhagen Kaatsheuvel kunt u altijd rijplaten huren voor uw project. Wij kunnen ze ook leggen als u wilt, en later weer ophalen. Wij zijn namelijk een aannemingsbedrijf wat graag voor u alles verzorgd om uw project en wensen te laten slagen. U wilt toch ook zo snel mogelijk het project wat u aangaat afronden met veel succes? Dan kunt u het beste uw spullen inhuren bij een professioneel bedrijf wat hun materialen op orde hebben. Wij kunnen u ook machines verhuren en ervoor zorgen dat het project waar u mee bezig bent sneller gaat. Verhagen Kaatsheuvel doet niet alleen rijplaten verhuren, maar ook allerlei machines en andere materialen. Wij zijn al meer dan 50 jaar uw partner in het grondverzet. Maar wij verzorgen nog veel meer taken, noem bijvoorbeeld de bestrating. Wij hebben ervaren straten makers, die ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren al uw bestrating af hebt. Ook zijn wij een erkend leer bedrijf, en werken dan ook samen met vele stagiaires. Al onze mensen hebben een vca diploma, voor kennis van veiligheid tijdens het werken!

Verhagen Kaatsheuvel is uw partner in rijplaten verhuren en het grondverzet!

Wij zijn een aannemingsbedrijf en zorgen voor uw wensen. Wij gaan graag met u rond de tafel om samen met u te bespreken wat u wenst, en wat voor idee u in uw hoofd hebt. U kunt met ons rond de tafel voor bijvoorbeeld sloopwerk van gebouwen en andere projecten, of het professioneel aanleggen van riolering. Wij werken alleen maar met ervaren en gedreven mensen, waardoor u de kwaliteit van het werk op merkt! Zoek dus niet verder op het internet naar bijvoorbeeld rijplaten verhuren, maar neem direct contact op voor uw rijplaten met Verhagen Kaatsheuvel, en uw project zal zeker slagen zoals u het wenst!

Direct offerte aanvragen?

Bel ons voor informatie of een afspraak: