Bestraten kosten | Verhagen Kaatsheuvel Bestraten kosten | Verhagen Kaatsheuvel
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Bestraten kosten

Bestraten kosten

Verhagen Kaatsheuvel is een aannemersbedrijf dat opdrachten uitvoert in de grond- weg- en waterbouw. Voor de uitvoer van uiteenlopende opdrachten kunt u een beroep op ons doen. Wij zorgen ervoor dat een opdracht geheel volgens uw wensen door ons wordt uitgevoerd, ongeacht wat de opdracht is. Zo kunt u bijvoorbeeld bestrating door ons laten doen, tegen scherpe bestraten kosten. Doordat wij alle machines daarvoor in eigen beheer hebben, kunnen we snel bij u aan de slag. Naast bestrating kunt u bij Verhagen Kaatsheuvel ook terecht voor onder andere het graven van sleuven, het aanvoeren van grond of zand, het verwijderen en afvoeren van betonvloeren, het storten van beton, sloopwerk, grondwerk voor nieuwbouw, het graven van een vijver of het uitvoeren van andere werkzaamheden in uw tuin. Het zijn maar enkele voorbeelden van opdrachten waarin wij als aannemersbedrijf graag iets voor u betekenen.

Bestraten kosten van Verhagen Kaatsheuvel

Bestraten kunt u met een gerust hart overlaten aan de medewerkers van Verhagen Kaatsheuvel. Al onze medewerkers zijn mensen met veel ervaring, kennis en vakmanschap. Bestraten wordt door hen dan ook op een zeer professionele en deskundige manier aangepakt en uitgevoerd. We werken hiervoor met onze eigen machines en ons eigen gereedschap. Zo kunnen we de bestraten kosten zelf in de hand houden. Ook hebben we bij Verhagen Kaatsheuvel veel materialen op voorraad. Wanneer we toch andere materialen of machines nodig hebben voor het uitvoeren van uw opdracht dan is dat bij Verhagen Kaatsheuvel zo geregeld. We hebben een groot netwerk van toeleveringsbedrijven waardoor we bij elke klus de juiste middelen kunnen inzetten, met perfecte bestrating als eindresultaat!

Een opdracht voeren we bij Verhagen Kaatsheuvel altijd zorgvuldig uit. Hierbij vinden we veilig werken heel belangrijk. Daarom zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. ​Een VCA-certificatie is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken om hierdoor het aantal ongevallen op het werk te verminderen. De opdrachten die we als aannemersbedrijf uitvoeren zijn namelijk niet altijd zonder risico. Doordat ons hele bedrijf VCA-gecertificeerd is, wordt het bestraten zo veilig mogelijk door ons uitgevoerd.

​Onze specialiteit als aannemersbedrijf

We voeren als aannemersbedrijf uiteenlopende opdrachten uit, steeds weer naar tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ook voor opdrachten op locaties die moeilijk te bereiken zijn kunt u op ons rekenen. Dit betekent dat een stuk bestraten in uw tuin die misschien minder toegankelijk is voor grote graafmachines bij ons geen enkel probleem is. Het leveren van maatwerk voor werkzaamheden op plaatsen met een beperkte bereikbaarheid is onze specialiteit.

Bent u benieuwd wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen als het gaat om bestrating en bent u benieuwd naar de bestraten kosten? Kom dan bij ons langs in Kaatsheuvel!

Wilt u eens weten wat de bestraten kosten zijn bij Verhagen Kaatsheuvel?

Verhagen Kaatsheuvel is een bedrijf wat zich heeft gevestigd in het mooie dorpje Kaatsheuvel. Vanuit hier werken wij al meer dan vijftig jaar iedere dag weer aan uw opdracht. Hier hebben wij een kantoor waar wij graag u als klant ontvangen, daarnaast hebben wij hier ook vele materialen staan die wij graag aan uw verhuren. Wij zijn een grond verzet bedrijf wat vele werkzaamheden voor u kan verzorgen als het gaat om verbouwingen, of juist het bouwen van verschillende huizen of panden. Daarnaast verzorgen wij ook voor klanten het riolering werk. Wij leggen deze aan nadat wij een goed plan hebben gemaakt in samenwerking met u als klant, en zorgen ervoor dat deze riolering onderhouden wordt. Ook zorgen wij ervoor dat deze riolering netjes wordt afgewerkt zodat u er niets meer van zult zien. Daarnaast kunnen wij ook al het sloopwerk voor u verzorgen. Zorgvuldig en met veel aandacht kunnen wij bijvoorbeeld oudere gebouwen slopen waar naar u weer iets nieuw kunt opbouwen. Naast deze werkzaamheden kunnen wij ook al het grond verzet voor u verzorgen en werken dan ook samen met alleen de beste materialen en voertuigen om dit professioneel te kunnen voltooien. Hierdoor weet u dat u bij Verhagen Kaatsheuvel altijd op uw plek bent als het gaat om werkzaamheden in en rondom uw huis of gebouw!

De bestraten kosten voor rondom uw nieuwe huis of pand weten?

De bestraten kosten van werkzaamheden kunnen heel verschillend zijn. Daarom gaan wij altijd erg graag met u als klant in gesprek om precies uw wensen en behoeftes door te nemen. Wij kunnen namelijk de bestrating rondom uw huis verzorgen, maar bestraten ook uw dam, of terrein bij uw nieuwe bedrijfspand! Aan de hand van uw wensen kunnen wij u een perfect ontwerp aanbieden, dit is een soort voorstel waarin u exact kunt zien wat we precies voor u gaan doen! Hierdoor krijgt u een goed beeld van wat u kunnen betekenen en weet u door de vooraf afgesproken prijs precies wat de bestraten kosten zullen zijn voor u!

Direct offerte aanvragen?

Bel ons voor informatie of een afspraak: