Graven ruimen? Verhagen Kaatsheuvel Graven ruimen? Verhagen Kaatsheuvel
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Graven ruimen

Graven ruimen

Verhagen Kaatsheuvel is een aannemersbedrijf dat uiteenlopende opdrachten uitvoert in de grond- weg- en waterbouw. We hebben een jarenlange ervaring in deze branche en zorgen er dan ook voor dat een opdracht geheel volgens de wensen van de opdrachtgever door ons wordt uitgevoerd, wat de opdracht ook is. Eén van de opdrachten die wij met regelmaat uitvoeren is graven ruimen. Dit is één van de dingen waar we bij Verhagen Kaatsheuvel in gespecialiseerd zijn. Wij gaan bij het graven ruimen altijd uiterst deskundig en zorgvuldig te werk.

Graven ruimen in de praktijk

In Nederland kampen vandaag de dag veel begraafplaatsen met een tekort aan ruimte voor nieuwe graven. Om ruimte te creëren, is het daarom gebruikelijk dat graven eens in de zoveel jaar worden geruimd. In Nederland is het wettelijk vastgesteld dat graven mogen worden geruimd na gemiddeld 10 jaar. Men noemt deze periode ook wel de ‘grafrust’.

​Als de tijd is aangebroken om een graf te ruimen, is het belangrijk om hierbij zorgvuldig te werk te gaan. Als specialisten in het graven ruimen zorgen wij ervoor dat zowel de communicatie als de organisatie goed verloopt. Hierdoor worden onnodige vervelende situaties voorkomen. Het graven ruimen kan voor de nabestaanden een emotionele aangelegenheid zijn. Zorg, aandacht en heldere communicatie zijn bij het graven ruimen dan ook van groot belang. Het graven ruimen wordt door ons vakkundig en snel uitgevoerd. Een begraafplaats kan zo binnen korte termijn worden opgeknapt en er komt zo ruimte voor nieuwe rustplaatsen.

Graven ruimen door Verhagen Kaatsheuvel

Bij het graven ruimen gaan we bij Verhagen Kaatsheuvel altijd zorgvuldig en discreet te werk. Tijdens het ruimen worden de graven door ons afgeschermd voor de buitenwereld. Wij letten gedurende onze werkzaamheden ook op veiligheid. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. ​Een VCA-certificatie is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken om hierdoor het aantal ongevallen op het werk te verminderen. De opdrachten die we als aannemersbedrijf uitvoeren zijn namelijk niet altijd zonder gevaar. Doordat ons hele bedrijf VCA-gecertificeerd is kunnen we een opdracht altijd zo veilig mogelijk uitvoeren.

​Onze specialiteit als aannemersbedrijf

Het kan voorkomen dat het werkterrein van een opdracht moeilijk begaanbaar is voor bijvoorbeeld machines. Gelukkig kunt u ook opdrachten op moeilijk bereikbare locaties met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Het leveren van maatwerk voor werkzaamheden op plaatsen met een beperkte bereikbaarheid is onze specialiteit.

Wilt u een begraafplaats opknappen en bent u benieuwd naar wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen als het gaat om het graven ruimen? Kom dan bij ons langs in Kaatsheuvel!

Een gespecialiseerd bedrijf nodig in graven ruimen?

Algemeen bekend is het dat begraafplaatsen in Nederland overvol zijn. Hierdoor is er steeds minder plaats voor het begraven van mensen. Omdat een begraafplaats niet zomaar ergens gebouwd kan worden is de plek erg schaars. De begraafplaats moet namelijk op bepaalde hoogte ligging hebben, en moet de grond ook goedgekeurd worden. Dit is erg belangrijk voor het begraven van mensen. Maar er is wel een oplossing. Als er ook bij u in de buurt een begraafplaats ligt, wat eigenlijk overvol is dan kan Verhagen Kaatsheuvel hier zeker wat aan doen. Ook als u bijvoorbeeld een gemeente bent, en u weet dat die ene begraafplaats eigenlijk te vol is, helpen wij u graag verder. Het ruimen van graven is een speciaal werk. Hiervoor is een bedrijf nodig wat u professioneel kan helpen, en zorgvuldig met deze taak omgaat. Wij zijn gespecialiseerd in het ruimen van graven. Dit is een zorgvuldige taak die wij ook met veel zorg dragen. Omdat wettelijk is vastgesteld dat een graf minimaal 10 jaar nodig heeft om te verteren, doen wij deze regeling altijd verlengen. Zo weten we zeker dat het veilig kan. Wij zijn een bedrijf wat gespecialiseerde mensen in dienst heeft, die voor u graag werken. Ook deze klussen voeren wij met veel passie uit, en dat is te zien aan onze werkwijze. Wij proberen zo goed mogelijk te helpen met dit soort klussen. Doordat wij hier al veel ervaring in hebben, en weten wat we doen, is dit een goede taak voor Verhagen Kaatsheuvel

Verhagen Kaatsheuvel is gespecialiseerd in graven ruimen.

Wij doen graven ruimen zorgvuldig, met veel aandacht en met veel ervaring doen wij dit werk. Omdat wij helemaal op de hoogte zijn van de regels die wettelijk zijn vastgesteld, weten wij precies wat we kunnen doen. Ook is bij dit werk natuurlijk een hoop communicatie van essentieel belang. Tijdens deze werkzaamheden schermen wij ook altijd alles af voor mensen erom er omheen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat niemand van buitenaf deze werkzaamheden kan zien. Kortom, graven ruimen? Verhagen Kaatsheuvel staat met veel aandacht en ervaring graag voor u klaar!

Direct offerte aanvragen?

Bel ons voor informatie of een afspraak: