Grondwerken Breda nodig? Verhagen Kaatsheuvel! Grondwerken Breda nodig? Verhagen Kaatsheuvel!
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Grondwerken Breda

Grondwerken Breda

Verhagen Kaatsheuvel is een aannemersbedrijf in de grond- weg- en waterbouw. Voor de uitvoer van uiteenlopende opdrachten kunt u op ons rekenen. We hebben een jarenlange ervaring in deze branche en zorgen er dan ook voor dat een opdracht geheel volgens uw wensen door ons wordt uitgevoerd, wat de opdracht ook is. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor het graven van sleuven, het aanvoeren van grond of zand, het verwijderen en afvoeren van betonvloeren, het storten van beton, sloopwerk, grondwerk voor nieuwbouw, het graven van een vijver of het uitvoeren van werkzaamheden in uw tuin. Dit zijn maar enkele voorbeelden van opdrachten waarin we bij grondwerken Breda iets voor u kunnen betekenen.

​Grondwerken Breda door Verhagen Kaatsheuvel

U kunt uw opdracht met een gerust hart toevertrouwen aan Verhagen Kaatsheuvel. Al onze medewerkers zijn mensen met veel ervaring en kennis. Hierdoor wordt elke opdracht op een zeer professionele en deskundige manier aangepakt en uitgevoerd. Vaak kunnen wij al snel bij u aan de slag, omdat we beschikken over veel verschillende soorten machines en gereedschap. Ook hebben we veel materialen op voorraad. Wanneer wij toch iets moeten laten komen is dit ook geen enkel probleem. Door ons grote netwerk van toeleveringsbedrijven bent u ervan verzekerd dat wij bij elke klus de juiste middelen kunnen inzetten, met als gevolg een perfect eindresultaat.

​Wij voeren een opdracht niet zomaar uit. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. ​Een VCA-certificatie is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken en zo het aantal ongevallen op het werk te verminderen. Voor grondwerken Breda is dit niet onbelangrijk. De opdrachten die we als aannemersbedrijf uitvoeren zijn namelijk niet altijd zonder risico. Doordat ons hele bedrijf VCA-gecertificeerd is, wordt uw opdracht zo veilig mogelijk door ons uitgevoerd.

​Onze specialiteit als grondwerken Breda

Als aannemersbedrijf voeren wij veel verschillende opdrachten uit, naar tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ook voor opdrachten op locaties die moeilijk te bereiken zijn bent u bij Verhagen Kaatsheuvel aan het juiste adres. Het leveren van maatwerk voor werkzaamheden op plaatsen met een beperkte bereikbaarheid is onze specialiteit. Door onze jarenlange ervaring in dit soort opdrachten kunnen we dit bij Verhagen Kaatsheuvel als geen ander!

Bent u benieuwd wat wij als aannemersbedrijf allemaal voor u kunnen betekenen? Kom dan bij ons langs in Kaatsheuvel. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Vervolgens wordt er van te voren een prijs afgesproken voor het uitvoeren voor uw opdracht. Zo kunt u er van op aan dat uw opdracht door grondwerken Breda perfect wordt uitgevoerd, zonder vervelende verassingen achteraf. Graag tot ziens!

Verhagen Kaatsheuvel is uw totaal leverancier in de grondwerken Breda!

Wij zijn Verhagen Kaatsheuvel, een bedrijf wat al een hoop jaren iedere dag weer ervoor zorgt dat de klanten tevreden zijn. Hoe doen wij dat keer op keer? Door onze ervaring en kennis van het vak weten wij precies wat er voor een klus nodig is, en omdat wij alle spullen zelf in eigen beheer hebben, kunnen wij snel schakelen en direct u helpen met uw wensen. Wij nemen u als klant namelijk erg serieus. Als u bij ons komt voor een kennis making gesprek, en u bespreekt hier uw wensen, dan hebben wij al snel in ons hoofd wat er precies nodig is voor het resultaat wat u in uw hoofd hebt. Hierdoor merkt u aan ons dat wij iedere klus op een andere manier aan pakken, om elke keer een goed resultaat neer te zetten. Ook als wij aan de slag gaan met uw idee, dan ziet u meteen de ervaring en de kennis waar onze mensen mee werken. Wij hebben namelijk een professioneel team wat dagelijks uw tuinen of bestrating maken zoals u het graag zou willen. Ook hebben wij een groot voordeel omdat wij makkelijk onze materialen kunnen gebruiken, doordat wij bijna alle materialen zelf hebben, kunnen wij u meteen van dienst zijn. Voor al uw grondwerken Breda kunt u direct contact opnemen met de mensen van Verhagen Kaatsheuvel.

Grondwerken Breda, zorgeloos uw tuin laten opknappen met Verhagen Kaatsheuvel!

Een bedrijf wat van alles kan verhuren en vervullen wat u maar wilt, dat is Verhagen Kaatsheuvel. Wij kunnen bijvoorbeeld ook riolering aanleggen, en zorgen ervoor dat uw sloopwerk gedaan wordt. Dit zijn weer een aantal onderdelen waar Verhagen Kaatsheuvel in gespecialiseerd is. Ook uw bestrating bij u thuis, of op de zaak, het kan allemaal. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben al onze medewerkers vca certificaten. Als u dus een professioneel bedrijf zoekt met veel ervaring en passie voor het vak, zoek dan niet op het internet verder naar grondwerken Breda, maar neem direct contact op met Verhagen Kaatsheuvel!

Direct offerte aanvragen?

Bel ons voor informatie of een afspraak: