Grondbank - Verhagen Kaatsheuvel Grondbank - Verhagen Kaatsheuvel
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Grondbank

Bij bouw- en tuinprojecten komt vaak grond vrij. Grond dat vrijkomt bij uw project, kunt u bij ons kwijt. De grond wordt ingenomen conform de richtlijnen uit het protocol 1 BRL 9335 en zorgvuldig gescheiden en gerecycled.

Hierdoor is het mogelijk om grond zonder keuringsdocumenten aan te leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Als men grond nodig heeft kan Verhagen Kaatsheuvel dit leveren met de juiste formulieren zodat bekend is wat de klasse van de grond is.

Wij kunnen grond leveren die is gezeefd. Hierbij worden plantenresten en puin uit de grond verwijdert en is de grond uitermate geschikt voor borders.

 

Toepassingen of in gebruik nemen van grond, zand en bouwstoffen boven de 50m3 moet 5 dagen voor aanlevering dient de melding ingediend te zijn, volgens het bevoegd gezag. U kunt dat doen via www.meldpuntbodemkwaliteit.nl ook wij kunnen de melding voor u verrichten.

Wilt u uw grondstromen volledig uitbesteden? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en kunnen de partij grond op de gewenste locatie ophalen en/of leveren. Ook het laden en verwerken van de grond behoort tot de mogelijkheden.