Vijver graven? Verhagen Kaatsheuvel! Vijver graven? Verhagen Kaatsheuvel!
  • 0416 273428
  • info@verhagenkaatsheuvel.nl

Vijver graven

Vijver graven

Verhagen Kaatsheuvel is een aannemersbedrijf in de grond- weg- en waterbouw. Voor de uitvoer van uiteenlopende opdrachten kunt u op ons rekenen. We hebben een jarenlange ervaring in deze branche en zorgen er dan ook voor dat een opdracht geheel volgens uw wensen door ons wordt uitgevoerd, wat de opdracht ook is. Zo kunt u door ons bijvoorbeeld een vijver laten graven. Doordat wij alle machines daarvoor in eigen beheer hebben, kunnen we snel bij u aan de slag. Naast het graven van een vijver kunt u bij Verhagen Kaatsheuvel ook terecht voor onder andere het graven van sleuven, het aanvoeren van grond of zand, het verwijderen en afvoeren van betonvloeren, het storten van beton, sloopwerk, grondwerk voor nieuwbouw, het graven van een vijver of het uitvoeren van werkzaamheden in uw tuin. Dit zijn maar enkele voorbeelden van opdrachten waarin wij als aannemersbedrijf iets voor u kunnen betekenen.

Een vijver graven door Verhagen Kaatsheuvel

Uw opdracht om een vijver te graven kunt u met een gerust hart overlaten aan Verhagen Kaatsheuvel. Al onze medewerkers zijn mensen met veel ervaring en kennis en weten wat ze doen. Het graven van een vijver wordt dan ook op een zeer professionele en deskundige manier aangepakt en uitgevoerd. We werken met onze eigen machines en ons eigen gereedschap. Ook hebben we veel materialen op voorraad. Wanneer we toch andere materialen of machines nodig hebben voor het uitvoeren van uw opdracht dan is dat bij Verhagen Kaatsheuvel geen enkel probleem. We hebben een groot netwerk van toeleveringsbedrijven waardoor we bij elke klus de juiste middelen kunnen inzetten, met een perfect gegraven vijver als eindresultaat!

Een opdracht voeren we bij Verhagen Kaatsheuvel nooit zomaar uit. Bij het uitvoeren van een opdracht vinden we veilig werken heel belangrijk. Daarom zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers, waarbij VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. ​Een VCA-certificatie is bedoeld om medewerkers veiliger te laten werken om hierdoor het aantal ongevallen op het werk te verminderen. De opdrachten die we als aannemersbedrijf uitvoeren zijn namelijk niet altijd zonder risico. Doordat ons hele bedrijf VCA-gecertificeerd is, wordt uw opdracht voor een vijver graven zo veilig mogelijk door ons uitgevoerd.

Onze specialiteit als aannemersbedrijf

We voeren als aannemersbedrijf veel verschillende opdrachten uit, naar tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ook voor opdrachten op locaties die moeilijk te bereiken zijn bent u bij Verhagen Kaatsheuvel aan het juiste adres. Dit betekent dat een vijver graven in uw tuin, die misschien minder toegankelijk is voor grote graafmachines, bij ons geen enkel probleem is. Het leveren van maatwerk voor werkzaamheden zoals bijvoorbeeld een vijver graven op plaatsen met een beperkte bereikbaarheid is onze specialiteit. Door onze jarenlange ervaring in dit soort opdrachten kunnen we dit bij Verhagen Kaatsheuvel als geen ander!

Bent u benieuwd wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen als het gaat om een vijver graven? Kom dan bij ons langs in Kaatsheuvel!

Een vijver graven met behulp van een voordelig aannemingsbedrijf?

Zou u wel eens een aannemingsbedrijf in de arm willen nemen, wat ervoor kan zorgen dat uw wensen in vervulling komen? Heeft u bijvoorbeeld een wens dat u in uw nieuwe tuin lekker kunt zitten op een mooi terras, en een mooie vijver heeft? Of wilt u in uw bestaande tuin een renovatie, zodat u wat meer in de tuin kan zitten, bij een prachtige vijver? Dat kan natuurlijk, hiervoor moet u een vijver graven. Maar dat is voor u een veel te groot werk. Dan is er Verhagen Kaatsheuvel. Een bedrijf wat graag voor u aan de slag gaat, en een vijver graaft voor u in de tuin. Wij werken deze vijver dan ook meteen helemaal af, dat u er alleen nog maar vissen in hoeft te doen! Dat is de werkwijze van Verhagen Kaatsheuvel, compleet verzorgen van uw wensen en behoeftes. Doordat wij altijd van te voren graag met u rond de tafel gaan, weten wij precies wat u voor idee in uw hoofd heeft, zodat wij die precies kunnen vervullen. In dat gesprek kunt u precies vertellen wat u wilt, en wij gaan aan de slag. Doordat wij precies weten wat u wilt, kunnen wij hier op onze materialen afstemmen. Zo weten wij precies wat we moeten meenemen voor uw klus, en zorgen wij er dus voor dat we niets te kort komen. Dat is de service van Verhagen Kaatsheuvel.

Laat u liever een vijver graven door een professioneel bedrijf, zoals Verhagen Kaatsheuvel?

Wij zijn Verhagen Kaatsheuvel, een bedrijf wat graag u zo helpt dat u helemaal tevreden bent. Wij zorgen voor allerlei materialen, ook verhuren wij aan u onze spullen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld containers en machines. U kunt het bij ons allemaal huren. Ook kunnen wij rijplaten verhuren en laten wij graag uw wens helemaal in vervulling gaan! Kortom, zoekt u op vijver graven omdat u dat graag in uw eigen tuin wilt? Zoek dan niet verder op het internet, maar neem direct contact op met de mensen van Verhagen Kaatsheuvel! Uw aannemingsbedrijf uit de regio!

Direct offerte aanvragen?

Bel ons voor informatie of een afspraak: